Čtení je nejsnažší cesta do krajiny snů,tak nemyasli a sni !!!

díl 5

19.11.2008 20:32

 

Ráno byla Michelle jak kdyby se podruhé narodila.Nikdy v životě se necítila tak úžasně jako ted. "Jen doufám že to nebyl sen".Pomyslela si,ale když našla lístek pod dveřmi a přečetla si ho jen se usmála a zavřela oči.Lístek ještě držela v dlani a silně se jí třepali ruce.Na lístku stálo: "Dobré ráno princezno!Doufám že ses krásně vyspala.Já se vyspal asi nejlíp.Měj jsem krásný sny.O tobě a proto chci,aby ten sen byl živý a nechtěla by ses se mnou dneska naobědvat?Budu tě čekat dole.Znám jedno speciální místo.Tak v jednu dole.Líbí tě Joe"Vzkaz si přečítala pořád a pořád.Vstala a odevřela okno.Byl nádherný sluneční den. "To je na odpolední rande jako ušité" řekla a zasmála se i když jí to vtipné moc nepřipadalo.Oblékla se a hned letěla za Kate.Zaklepal na její pokoj.Otevřela jí jedna malá holka. "Ahoj je doma Kate"? Zeptala se.Malá blondýnka jen odpověděla "ano je já jsem její mladší sestra.Jmenuji se Lucy ty seš Michelle vid?"Zeptala se. "Ano"řekla a odpověděla. "Kate máš tady Michelle"zakřičela někam do prázdna ani ne za půl minuty dorazila Kate. "Ahoj co je?Potřebuješ něco?"Zeptala se urychleně. "Áno potřebuji jít na nákupy a taky potřebuji tvou pomoc."odvětila Michelle.Kate jen vyvalila oči někam zaběhla.Když se vrátila byla namalovaná,oblečená a nachystaná vyrazit ven.Michelle jek ji viděla se musela smát. "Kate klídek".Kate jen oddechla. "Já myslím že je to vážné.Že jdeš na rande to je pro mne dostatečné znamení pro pomoc."Odpověděla. "Aha no to je napůl.Jdeme"Zeptala se a Kate přikývla.
O dvě hodiny později si šli na zmrzlinu. "Tak řekneš mi konečně kdo tě pozval na rande?"ptala se rozrušeně Kate. "Nikdo mě nepozval jen táta má něco tak no ehm řekl at'si něco hezkého koupím"odvětila nervozně.Lhala a Kate to na ní poznala. "Specialistu na rande neukecáš tak to vybal"Vyhrkla to na ni vcelku Kate.Nakonec jí to řekla.
Když se po hodině vrátili zpět do hotelu hrála Kate překvapenou.věděla že jí Michelle neřekla všechno. "Tak já už jdu mám něco na práci.Zatím ahoj a Kate?"Kate se otočila. "Nikomu ani muk ano?Slibuješ?" Kate se svým lišáckým úsměvem usmála a řekla: "spolehni se.Tak čau" točila se a odešla.
Přesně v jednu hodinu čekal dole Joe na Michelle jak se dohodli.Nervozně přešlapával na místě.Michelle byla též nervozní a pořád a pořád si opakovala před zrcadlem: "hlavně bud vklidu líbíš se mu.Jo o bude vpoho.Hlavně jen klídek".Michelle se zasmála: "já jsem tak blbá" řekla a koukla se na hodiny.Jen vyvalila oči a vyrazila z pokoje.
Joe myslel že snad nepříjde.Minuta se táhla jako hodina a konečně ji spatřil.Zrovna vystoupila z výtahu.Jen zaúpěl.vypadala nádherně.Málem ji nepoznal díky jejím vlasům na které se nedala zapomenut.Dívala se kolem jestli ho někde neuvidí.Někdo ji vzal za ruku.Byl Joe: "jsem tebou vážně okouzlen".Řekl a políbil ji na rty. "Pááni a to je za co?"zeptala se zasněně. "To je za to že jsi tak úžasná a že si".Vykouzlila okouzlující úsměv a za ten dostala další polibek tentokrát více sladší. "Tak vyrazíme už?"Zeptala se Michelle mezi polibky.Joe se zasmál a přikývl.Dávali si pozor,aby je někdo nepozřel a když ne tak oba nasedli do auta a Joe ji vezl někm kde to neznala.
Když dorazili na místo tak jí řekl: "zavři oči a pojd z auta ted něco uvidíš".Michelle zavřela oči.Po chvilce se ho zeptala. "Doudám že mě tady nenecháš.Nechci hledat cestu domů po drobčkách."Joe se zasmál a odvětil: "to bych nikdy neuděl.tak jsme tady."Michelle pomalu otevřela oči a jen zírala jako opařený sloup.Stáli někde v přírodě.Nádherné přírodě.Mezi květinami na louce kde byl klid.Nádherný klid a taky nádherný výhled na město. "Panejo to je vážně nádhera" Odvětila překvapila.Podívala se na Joea.Ten se jen umíval. "Jak jsi včera říkala že miluješ přírodu tak mě napadlo právě tohle místo."Řekl.Michelle se usmála. "To jsi udělal pro mě?To je krásný.Moc děkuju."Řekla a poslala mu vzdušnou pusu….

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode