Čtení je nejsnažší cesta do krajiny snů,tak nemyasli a sni !!!

díl 10

19.11.2008 21:06

 

…Michelle jen na něj zírala s otevřenou pusou,ale rychle se vzpamatovala a zpívala dál. "This is real, This is me I'm exactly where I'm supposed To be now Gonna let the light shine on me…" tak to pokračovala až do posledního slova písně.Skončili a všichni v koncertním sále křičeli,tleskali,brečeli nemohli se těch dvou nabažit.Michelle tomu nemohla uvěřit stála naproti joeovi a dívali se stále do očí.Lidi stále křičeli a výskali a ti dva se konečně probudili.Joe chytl Michelle za ruku a ukázal jí,aby se uklonila.Oba se uklonili a v rukou v ruce zaběhli do zákulisí kde je čekalo menší překvápko. "Byli jste úžasní zvlášť ty Michelle.Byla jsi nesmírná dobrá fakt takt krásný hlas sem u tebe nečekala".Chválila ji Kate.Michelle jí odejmula. "Díky,děkuji moc váš všem".Mluvila ke všem Michelle.

 

O čvrt hodiny později byla párty kde všichni byli pozvaní včetně Michelle a Kate.Michelle si šla pro pití a koho tam zahlédla? "Miley Cyrus?Oh můj bože"!Miley se zasmála a řekla: :Ty jsi Michelle vid?To Dutové číslo s Joem bylo vážně povedený máš hezkej hlas a ráda tě poznávám,ale ty nejsi američanka vid?"Michelle zakroutila hlavou. "Nee já jsem se sem přistěhovala a nelituju toho".Odpověděla.Vykládala si s Miley jako z nejlepší kamarádkou a všimla si že ji Joe nenápadně sleduje,ale velké množství paparazziů co tu bylo tak se rozhodně dál nepokoušela.Zazvonil jí mobil: "omluv mě prosím".Řekla Miley ta kývla hlavou a odešla dál za ostatními. Podívala se na svůj mobil byla to jen esemeska,ale byla od joea: je to jeden z nejlepších večerů v mém životě je tu moc lidí nehceš se projít.Bež po schodech ven na terasu".Mrkla na něj mířil akát ke schodům.Nenápadně se vytratila nahoru kde už ji čekal.Vběhla naterasu a joe se otočil se Michelle začala smát.Joe nechápal,ale začal se smát taky. "Proč se vlastně smějeme?"Zeptal se z velice zajímavým obličejem že ji to rozesmálo ještě víc. "Já sama nevím asi proto že jsem štastná".Řekla.Joe se chytil za bradu a přemýšlel.Michelle se porohlídla kolem.Byla to vážně nádhera v noci a k tomu jim nad hlavou svítil měsíc.Michelle se zatřásla zimou.Joe si svlékl sako a pomohl Michelle obléct.Ta se k němu naklonila a cítila jeho kolínskou. "Co to děláš? Zeptal se něžně. "Vnímám tvou vůni,abych si ji zapamatovala a nezapomněla na tebe."Joe se k ní naklonil a něžně ji dlouze políbil.Michelle se usmála.Chytla ho za ruce a naznačovala ho at jí drží kolem pasu.Naklonila se a Joe ji začal točit.Oba zamilovaní se začali smát.Joe jí vzal hlavu k sobě a znovu jí políbil a šeptnul jí slova: "miluji tě doslova jsi mne okouzlila" Michelle uronila slzu.Dlouze se objímali.Kate je z té dálky nepozorovaně zahlédla.Jen se usmála a odešla zpátky za Miley.

 

Ráno se Michelle probudila docela časně ráno.ještě si vybavovala včerejší večer tu písen a pak ten tanec na terase.Praštila sebou zpátky do peřin.Nemohla tomu pořád uvěřit zbalila jednoho z nejhezčích idolů světa a taky jsou spolu štastní.Vstala a šla si dát teplou koupel a aby toho nebylo málo tak si ve sprše samým štěstím zpívala.Po sprše se sportovně oblékla a šla si ven zaběhat.Asi po půl hodině si všimla neustálé ji fotili nějací paparazzi.Tak vběhla do jednoho obchodu kde si koupila vodu a vracela se zpáty domů.V hotelu se jich konečně zbavila.Jen zapadla dovnitř tak silně oddechovala.Naproti ní někdo stál.Zvedla hlavu byla to Miley. "Ahoj"Řekla a usmála se. "Ahoj.Co ty tady děláš?"Ptala se zmateně. "No já bydlím docela daleko a tak sem nechtěla se včera pozdě v noci vracet domů a ty tady bydlíš vid?"Zeptala se zvědavě.Michelle jen přikývla a ještě oddechovala. "Ti paparazzi dají zabrat co?"Řekla. "Jo to dají,ale to ty znáš líp než já vid?"Zeptala se s úsměvem.Miley přikývla a řekla: "Nemusíš se jich bát chtějí si tě jen vyfotit,ale už to všichni přehánějí.Občas si myslím že na jeden můj pohled vypotřebují celý film do fotáku".Michelle se zasmála. "Tak já jdu Michelle měj se hezky a neboj se a bud sama sebou čau".Rozloučila se Miley a odešla.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode